Pikantne polędwiczki z dodatkiem musu z awokado i pachnącymi kolendrą grillowanymi warzywami. Prawdziwa torpeda smaków i aromatów. Komu ślinka leci? 🙂 Delikatna polędwiczka, soczysta i krucha w środku, obtoczona w pikantnej papryce, podana z grillowanymi warzywami i musem z awokado – to nasz pomysł na sobotni obiad.

Pikantne polędwiczki

Polędwiczka wieprzowa to mięso, które nie potrzebuje długiego pieczenia. Opieczone z zewnątrz, lekko różowe w środku to gwarancja delikatnego, soczystego i kruchego mięsa. Kompozycja grillowanych warzyw, pachnących kolendrą, do tego mus z awokado świetnie uzupełniają talerz.

Danie jest łatwe w przygotowaniu, szybko się je robi ale co jest w tym przepisie naprawdę wyjątkowe – mięso jest przepyszne. Prawdziwa torpeda na talerzu.

Zachęcamy do spróbowania przepisu.